Åben Hal fortsætter i sommerferien på Klostermarksskolen
Ideen med at dyrke idræt i udvalgte haller og sale - uden at have faste tider og uden at være medlem af en klub - er blevet et stort hit. Derfor kan du også i år booke tider i skolernes sommerferie på Klostermarksskolen i ugerne 27-32.

Antallet af bookinger har virkelig taget fart siden efteråret 2016, hvor kommunen startede Åben Hal. I de seks faciliteter, der indtil videre er åbnet, nærmer det sig, at der på årsplan er 3.000 bookinger. Og det er udelukkende af haltid, som ellers ville have stået ledig. Derfor kigger vi hele tiden på, hvor vi kan udvide ordningen - og sommerferien er én af mulighederne.

Det er Festsalen på Klostermarksskolen, du nu kan booke i ugerne 27-32.

Salen kan bruges til badminton, floorball, basketball og volley samt dans, yoga eller kampsport. Fodbold er dog ikke tilladt.

Hallen ligger på Kongebakken 19, Roskilde.

Tiderne bookes gennem appen Wannasport, og du kan læse mere om Åben Hal i Roskilde Kommune her.

Kultur og Idræt
Rådhusbuen 1